Onze Werkwijze.

Om een succesvolle bedrijfsfilm te produceren zijn er meerdere factoren die van invloed zijn op het eindresultaat. Op deze pagina vertellen wij je hier graag meer over.

1. Het idee.

Wanneer je het idee hebt om jouw product, dienst of merk te promoten, kan het produceren en verspreiden van een videocampagne binnen jouw doelgroep een effectieve marketingtool zijn.

Voordat we beginnen met het uitwerken van een script, is het belangrijk om het doel van de video goed te definiëren. Samen gaan we aan tafel om jouw wensen te bespreken en de mogelijkheden te verkennen.

Deze kennismaking is geheel vrijblijvend en kijken ernaar uit om jou en jouw onderneming te leren kennen.

Mursee Videoproducties
Mursee Videoproducties

2. Script schrijven.

We hebben een helder doel voor ogen, maar hoe gaan we dit concreet maken? Samen met onze regisseur en scriptschrijver starten we het creatieve proces. Als opdrachtgever betrekken we je bij dit proces, zodat we altijd op één lijn zitten.

Het script dat we opstellen bevat een uitgebreide omschrijving van zowel de visuele aspecten als de tekstuele en audiovisuele elementen. Deze aspecten zijn namelijk even belangrijk.

Na goedkeuring van het script plannen we de draaidagen in. In veel gevallen kunnen deze snel na elkaar plaatsvinden, omdat de basis voor de video al is gelegd.

3. Filmen.

Met alle voorbereidingen achter de rug is het nu tijd voor de opnames. Wij werken op locatie met flexibele teams, waardoor we alleen de benodigde teamleden betrekken bij het project.

Op de dag van de opnames volgen we het draaiboek dat we vooraf met jou hebben besproken. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan over wat er gebeurt en wie of wat daarvoor nodig is.

We zorgen ook voor een externe monitor, zodat jij live kunt volgen wat er wordt gefilmd. Dat is wel zo rustgevend, toch?

4. Montage.

Wanneer alle beelden zijn geschoten, is het tijd om er een mooi geheel van te maken. We beginnen met het selecteren van de beste momenten uit alle opnames.

Vervolgens wordt de montage tijdlijn uitgezet in combinatie met de muziek, geluidseffecten en eventuele animaties in de huisstijl. Dit vormt de conceptversie die klaar is om door jou te worden beoordeeld.

Na goedkeuring wordt de montage indien gewenst, overhandigd aan de colorist. Deze bewerkt de kleuren van de video, wat handig is om je gemakkelijker te onderscheiden van de concurrentie. Dit is de laatste magic touch die nodig is voordat we de video opleveren.

5. Oplevering.

Nu de video klaar is, gaan we aan de slag om het zo makkelijk mogelijk te maken voor jou en het marketingteam. We leveren de video('s) in verschillende formaten op, zodat deze direct ingezet kan worden op verschillende (sociale) media kanalen. Wel zo handig, toch?

Daarnaast krijg je van ons de officiële papieren van de benodigde muziekrechten die zijn afgekocht, zodat je zorgeloos de videomarketing kunt inzetten.

Ben jij klaar om de kracht van video te ontdekken? Kom dan vrijblijvend langs bij ons op kantoor voor een goed gesprek. We kijken ernaar uit!

Heb je een idee voor een samenwerking?

Vragen over videomarketing of wil je zelf graag een video inzetten? Wij gaan graag de samenwerking aan. Vul het formulier hiernaast in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.