Onze Werkwijze.

Voor het produceren van een bedrijfscommercial zijn er meerdere factoren die het succes van het eindproduct bepalen.

1. Het idee.

Je hebt een idee om een product, dienst of jouw merk in het algemeen een boost te geven. In veel gevallen is het produceren en verspreiden van een commercial binnen je doelgroep hier de juiste marketingtool voor.

Het is belangrijk om het doel van de video goed uitgedacht te hebben voordat wij gaan beginnen met het uitwerken van een script. Samen gaan wij om tafel om de wensen te bespreken en laten wij jou graag weten wat de mogelijkheden zijn.

Natuurlijk is dit geheel vrijblijvend, wij maken graag kennis met jou en de onderneming.

Mursee Videoproducties
Mursee Videoproducties

2. Script schrijven.

We hebben een helder doel voor ogen maar hoe gaan we dit concreet maken? Samen met onze regisseur en script schrijver starten wij het creatieve proces. Als opdrachtgever word je hierin betrokken zodat we altijd op één lijn zitten.

Het script wat wij opstellen bestaat uit een uitgebreide omschrijving van zowel het visuele aspect maar daarnaast ook tekstueel en audiovisueel. Deze aspecten zijn namelijk minstens zo belangrijk.

Na accordering van het script, worden de draaidagen gepland. Dit kan in vele gevallen snel achter elkaar volgen aangezien de fundering van de video is gelegd.

3. Filmen.

Met alle voorbereidingen achter de rug is het nu tijd voor de opnames. Wij werken op locatie met flexibele teams waardoor wij alleen de benodigde teamleden betrekken bij het project.

Op deze dag volgen wij het draaiboek wat vooraf met jou besproken is. Je komt dus nooit voor een verassing te staan wanneer wat gebeurt en wie/wat daarvoor nodig is.

Door een externe monitor kan jij live volgen wat er gefilmd wordt, wel zo rustgevend toch?

4. Montage.

Wanneer alle beelden zijn geschoten is het de taak om hier een mooi geheel van te maken. Het begint bij het spotten van de beste momenten uit alle opnames.

Vervolgens wordt de tijdlijn uitgezet in combinatie met de muziek, geluidseffecten en eventuele animaties in de huisstijl. Dit vormt de concept versie die klaar is ter beoordeling van jou als klant.

Na accordering wordt de montage overhandigd aan een colorist. Deze bewerkt de kleuren van de video wat essentieel is om onderscheidt te maken van de concurrentie. Het is de laatste Magic touch wat benodigd is voor de oplevering.

5. Oplevering.

Nu de commercial klaar is, gaan wij aan de slag om het voor jou en het marketingteam zo makkelijk mogelijk te maken. Wij leveren de commercial in verschillende formaten op. Zo kan het direct ingezet worden op verschillende (sociale) media kanalen, handig toch?

Ook krijg je van ons de officiële papieren van de benodigde muziekrechten die zijn afgekocht zodat je zorgeloos de commercial kan inzetten.

Ben jij klaar om de kracht van video te ontdekken? Kom vrijblijvend langs bij ons op kantoor voor goed gesprek. Wij kijken ernaar uit!

Heb je een idee voor een samenwerking?

Vragen over videomarketing of wil je zelf graag een video inzetten? Wij gaan graag de samenwerking aan. Vul het formulier hiernaast in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.